EASYLIFE

Push-up melltartóra esküszik a 100 éves nagyi

 

 

A 100 éves nagyi szerint a hosszú élet titka az, hogy adnunk kell magunkra.

A 100 éves brit Marion Williams a mai napig nagyon ad a külsejére, gondosan ügyel a szettjére, tökéletes frizura, valamint smink nélkül pedig nem hajlandó kilépni az utcára. Az idős hölgy élénk figyelemmel követi az aktuális divatot, előszeretettel járja a ruhaboltokat, kéthetenként pedig fodrászhoz és manikűröshöz is elmegy. Bevallotta azt is, hogy push-up melltartót hord, igaz, azt csak 95 éves kora óta.

„Édesanyám elképesztően néz ki. Amikor fiatalabb volt, akkor is példát mutatott a külsejével, és ez mit sem változott. A mottója mindig is az volt: ha csinálunk valamit, csináljuk rendesen. Ennek megfelelően él máig is” – mondta a lánya, Shirley.

Az 1912-ben született Marion ötévesen kezdett balettórákra járni, tizenéves korától szórakozóhelyeken és színházakban dolgozott profi táncosként. 1933-ben szeretett bele egyik kollégája öltöztetőjébe, Tedbe, akivel összeházasodtak és két gyermekük született. Fiából, Andreeból fodrász lett. Az asszony 1989-ben özvegyült meg. A kilencvenes évek közepe óta a lányával él, ő segít neki abban is, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki. Shirley szerint édesanyja hosszú életének titka az, hogy mindig is nagyon adott magára és sohasem voltak káros szenvedélyei.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!