EASYLIFE

Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat

 

 

Az anya jól tudja, hogy nem változtat, akkor meghalhatnak a fiai, mégsem tesz semmit.

Cynthia Williams majdnem belehalt a saját kövérségébe, életét egy gyomor-bypass mentette meg. Ez mégsem ébresztette rá, hogy változtatnia kellene, és a fiainál megelőzni a kóros elhízást, továbbra is halálra eteti őket. A fiai már 190 kilósak, mégis megszokásból eteti őket, és nem tudja abbahagyni még úgy sem, hogy az orvosok figyelmeztették, a fiai meghalnak, ha így folytatják. Azonban a fiúkat csak az evés teszi boldoggá az asszony szerint, ezért képtelen megtagadni tőlük az ételt.

„Tudom, hogy az én hibám, hogy kövérek, és hogy a sok zsíros étel megöli őket, de nem tudom megállni, hogy ne etessem őket. Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat – nyilatkozta az édesanya. – Rosszul éreztem magam, amikor a műtét hatására rólam hullottak a kilók, ők meg csak gyarapodtak.”

A fiúkat a túlsúly akadályozza, hogy szociális életet éljenek, nem beszélve arról, hogy mozogjanak. Az idősebbik a súlya miatt nem tud munkát vállalni, a kisebbik pedig iskolába járni. „Egyetlen dologgal tudom boldoggá tenni őket, ha még több ételt adok nekik” mondja az anya. Csak reggelire hat töltött fánkot pusztítanak el kakaóval, amit aztán rántott csirke és tészta követ ebédre. Vacsorára jöhetnek a hamburgerek meg a sült krumpli. A három főétkezés közötti idő alatt pedig korlátlan mennyiségben fogy a chips, a pizza, az aprósütemény, az édességek, ami mellé sok mesterséges színű ital is lecsúszik.

„Nem hibáztatom az anyámat, sőt, büszke vagyok rá, hogy sikerült leadni a súlyából. Én gyűlölöm magam azért, hogy ennyire kövér vagyok, de egyszerűen nem tudom abbahagyni az evést, még ha tudom is, hogy ez az, ami megöl – mondja a fiatalabb fiú. – Én szeretnék dolgozni, de a 190 kilómmal ez teljesen lehetetlen. Szörnyen nyomasztó. Az étel az egyetlen, ami éltet” – nyilatkozta Joseph.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!