EASYLIFE

16 gyerek apja, mégis szűz a férfi

 

 

A férfi azt állítja, hogy soha, semmilyen testi kontaktusa nem volt még nővel, ám spermadonorként már 16 gyermek apja.

A 36 éves Trent a The Sun című lapnak arról számolt be, hogy legalább száz gyermeknek szeretne az apja lenne. Célja, hogy ő legyen a világ első „donorszexuális” férfija, történetéből pedig könyvet és mozit is készítenének. Donornak lenni a legfontosabb dolog a világon. Már tudom, hogy az egész életemet ennek szeretném szentelni.” Saját bevallása szerint kínosan ügyel arra, hogy csúcsformában legyen. „Már közel száz családdal megállapodtam, így a jövőben több mint 100 gyermekem lesz.”


Apja nem engedte a házasság előtti szexet
„Régen én is álmodoztam feleségről és családról, de amióta elajándékozom a spermámat, már egyáltalán nem érzem ennek a szükségességét. Szóval eldöntöttem, hogy soha nem leszek szerelmes, és nem lesznek  olyan gyermekeim, akiket én nevelek” – mondja a férfi, aki állítja, nem fogad el pénzt a családoktól, viszont minden esetben aláír egy nyilatkozatot, melyben lemond az apaságról. Trent szigorú nevelést kapott, lelkész apja nem engedélyezte a házassági előtti szexet. Mire pedig a férfi elérte a felnőttkort, már pontosan tudta, mi is az ő „küldetése”. „Ráadásul nem szeretném kockáztatni az egészségemet, félek a nemi betegségektől is” – magyarázta szexmentes életének okait Trent.

Termékenységi turmix
A különc donor fél hatkor kel. Még azelőtt szeretné elvégezni a ház körüli teendőket, hogy erősen sütne a nap. „Szerintem a napsütés károsan hat a spermákra” – állítja a férfi, aki csak kapucnis pulóverben, sapkában, kesztyűben és napszemüvegben hajlandó elhagyni a házat. Naponta két pohár saját készítésű „termékenységi turmixot” iszik és serkentő tornát is kitalált már magának.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!