EASYLIFE

Tippek fogyáshoz olyantól, aki 45 kilót fogyott

 

 

Egy nő, akinek már sikerült a nagy fogyás, 45 kilót adott le két év alatt, és elárulta, hogy sikerült neki egy csodálatos eredmény.

1. Találd meg a motivációdat hosszútávon

Az a 45 kiló nem két hét alatt röppen fel, úgyhogy nem lehet elvárni tőle, hogy leszaladjon egy hónap alatt. Találj olyan motivációt a fogyáshoz, ami elég erős ahhoz, hogy fenekestül felforgasd az egész addigi életmódodat.

2. Motivációs ruha

Legyen mindig egy fél mérettel kisebb ruhád, amire nagyon vágysz, amit már nagyon szeretnél hordani. Ezt minden héten egyszer próbáld fel, hatalmas motivációt ad, amikor épp választanod kellene egy tál süti és egy vágyott ruhadarab között.

3. Ünnepeld a részsikereket

Jutalmazd meg magad, nem feltétlenül étellel – hiszen pont le akarsz szokni arról, hogy az étel legyen az elsődleges örömforrás -, de minden leadott kilóért és centiért találj ki valamit, amivel megünnepelheted a sikert.

4. Kis adagok ötször egy nap

Egyél 3-4 óránként, hogy ne éhezzen a szervezeted, pont akkora adagot, amitől épphogy elmegy az éhségérzeted. A kis adag az általában pont a fele annak, amennyit eddig ettél.

5. Mozogj

Bár a mozgás a fogyás 30 százalékát teszi ki csupán, mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy szépen átalakulj, ne lógjon a bőröd és úgy általában ne legyél plöttyedt a fogyás után. Meg még a lelki állapotodon is javít, úgyhogy keress napi 30 percet saját magadra, amikor sétálhatsz, vagy bármilyen könnyű, számodra kedves testmozgást végezhetsz.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!