EASYLIFE

3 hónap alatt fogyott 30 kilót pofonegyszerűen

 

 

Senkinek sem ajánljuk ezt a módszert, bár kétségtelen, hogy az ausztrál férfinek, Andrew Taylornak bejött, mert ledobott 3 hónap alatt 30 kilót jelentős súlytöbbletéből.

A férfi 152 kilóról indult, amikor úgy döntött, nem fárad bonyolult diétákkal, hanem nemes egyszerűséggel egy éven keresztül semmi más nem fog enni, csak krumplit. A századik napnál már 33 kiló fogyásnál járt, ekkor ment el orvoshoz ellenőrzésre, ahol azt találták, hogy egészséges maradt az egyoldalú táplálkozás ellenére is.

Taylor azért választotta pont a krumplit fogyókúrás ételnek, mert ételfüggősége miatt azt gondolta, hogy az a legbiztosabb, ha minden fajta ételt tiltólistára tesz. Felkutatta az interneten, hogy melyik étel az, amiben minden szükséges tápanyag megtalálható, és ez bizony a krumpli. Első körben csak két hónapig akart krumplit enni, de aztán úgy belelendült, hogy egy év lett belőle. Saját bevallása szerint ez a fajta fogyókúra azért is remek számára a fogyás mellett, mert így az ételfüggőségétől is megszabadult, az egyhangú étrend miatt már nem az evésben keresi az örömök forrását.

A dietetikusok a hír hallatán természetesen mindenkit figyelmeztettek, hogy ne kövessük Taylor példáját, mert bár a krumpli tényleg remek szénhidrát-, kálium-, illetve C- és B-vitamin-forrás, de kevés proteint, zsírokat és vitaminokat tartalmaz, ezért hosszútávon biztos, hogy nem egészséges, ha csak és kizárólag krumplin élünk.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!